Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Sněžný kluk se vrací na Mount Everest!



21.10.2019

Nedávno jsme vám přinesli první informace o připravovaném filmu Sněžný kluk. Tento úspěšný animák, produkovaný společnostmi DreamWorks Animation a Pearl Studio, získal v zahraničí kladné recenze od kritiků a celosvětově vydělal 113 milionů dolarů. Už se blíží i k nám. Do českých kin na něj můžete vyrazit od 24. října 2019. Do té doby se můžete pokochat novými obrázky nebo trailerem.

Foto: Universal Pictures (2x)

Yi je typická puberťačka, která má tak trochu problém zapadnout. Okolí jí buď nerozumí, nebo ji příšerně rozčiluje. Útěchu dívka nachází v bunkru na střeše domu, kde se dá na svět dívat alespoň s nějakým nadhledem. Jednoho dne však v tomto útočišti objeví obrovskou chlupatou kouli. Není to nic jiného než mladý sněžný kluk, jemuž Yi začne říkat Everest. Nejvyšší hora světa je koneckonců domovem bájných himalájských yettiů a tenhle bílý mladík netouží po ničem jiném než se tam vrátit.

 

Jenže jak může urazit stovky kilometrů, aniž by si ho někdo všiml? Diskrétnost je nezbytná i proto, že po něm pátrá bohatý sběratel kuriozit Burnish. Ten už bájného tvora jednou chytil, ale neschopní zaměstnanci ho nechali utéct. Pomocnou ruku podá Everestovi nejen Yi, nýbrž i její dva přátelé. Odměnou za odvážné rozhodnutí jim bude napínavá výprava plná zábavy a zázraků. Sněžný kluk nabízí divákům krásně animované a celkově poutavé dobrodružství, které si jistě užije celá rodina.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist