Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Seznamte se s hrdiny filmu Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců!



23.12.2013

Celovečerní francouzský animovaný film byl natočen na motivy úspěšného seriálu Mrňouskové (v originále Minuscule), který je dobře známý nejmenším českým divákům z televizní obrazovky a DVD. Vydejte se tedy na cestu plnou dobrodružství, přátelství a fantazie - do světa těch nejdrobnějších Mrňousků!

mrnousci
Plakát k filmu
Foto: mrnouskovefilm.cz
 

Jednoho dne na malém lesním paloučku vznikne nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár.

Pak se ale uprostřed znepřátelených stran objeví odvážná beruška. Skamarádí se s černým mravencem a pomůže mu zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků v čele s hrozivým Butorou.

mrnousci
Beruška La Coccinelle a mravenec Mandible
Foto: mrnouskovefilm.cz
 

Hlavními hrdiny animovaného filmu Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců (v originále Minuscule - La vallée des fourmis perdues) jsou mravenec Mandible a beruška La Coccinelle. Mandible, který je vůdcem kolonie černých mravenců, adoptuje osiřelou berušku a příjme ji mezi mravence.

butora
Černý mravenec Mandible a červený mravenec Butora
Foto: mrnouskovefilm.cz
 

Společně se pak utkají v dobrodružném boji o krabici sladkého cukru proti armádě červených mravenců. La Coccinelle, která byla na začátku příběhu malá beruška, nakonec dokáže, že i maličcí tvorečkové jsou schopni velkých činů.

Francouzská animovaná komedie Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců má v českých kinech premiéru na 2. svátek vánoční - 26. prosince 2013!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Mrňousci(74 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist