Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Seriál Tučňáci z Madagaskaru získal další cenu Emmy!



28.06.2012

Tahle zpráva nemohla přijít v lepší dobu! Zatímco Madagaskar 3 (neboli Madagascar 3: Europe's Most Wanted) slaví v současnosti slušný kasovní úspěch na obou březích Atlantiku, jeho spin-off nazvaný Tučňáci z Madagaskaru také získal jisté „kritické uznání“, když nedávno obdržel ocenění za „přínos dětským animovaným programům“ v rámci udílení televizních cen Emmy.

 

Tučňáci z Madagaskaru

Tučňáci z Madagaskaru umí potěšit nejen děti!

 

Seriál Tučňáci z Madagaskaru, který se začal poprvé vysílat v listopadu 2008 na dětské televizní stanici Nickleodeon, porazil mimo jiné takové konkurenty v oboru jako byly Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Spongebob v kalhotách, Zvědavý George nebo Peep a Big Wide World. Jde vesměs o animované seriály, které nebyly nikdy odvysílány na českých televizních stanicích, ale v USA jsou velmi populární.

Udílení cen Národní akademie televizního umění a věd (zkráceně ceny Emmy) proběhlo v sobotu 23. června 2012 v kalifornském hotelu Beverly Hilton. Organizaci celé akce měli na svědomí animátoři a držitelé Emmy Mark McCorkle a Bob Schooley, kteří se mohou pochlubit třeba seriálem Kim Possible nebo Buzz Lightyear of Command Star.

 

Scénka ze seriálu Tučňáci z Madagaskaru

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Madagaskar(149 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist