Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

S medvídky Boonie na cestě do pravěku



09.12.2019

Od 9. ledna 2020 poběží v kinech čínský animovaný film Medvídci Boonie: Cesta do pravěku. Vydejte se spolu s medvědími bratry za dobrodružstvím.

 

Foto: Promo (2x)

Vick a jeho medvědí bráchové zabloudili do pravěku a nemůžou se dostat zpět. Všude kolem nich se prohánějí obrovská zvířata, která by je nejradši slupla k obědu. Během úprku se hrdinové rozdělí a Brůča potká vlčátko Feifei. To se touží stát statečným bojovníkem a rozhodne se Brůču doprovázet na cestě za bratry. Mezitím se Brumla a Vick potýkají s kmenem domorodců, jehož náčelník se do Vicka úplně zbláznil. Podaří se neohrožené partě vrátit domů, než bude příliš pozdě?

 

Medvídci Boonie je čínská animovaná značka vysílaná na několika čínských platformách a televizních stanicích. Poprvé byla uvedena v lednu 2012 a stala se nejpopulárnější dětskou show v Číně. Doposud vzniklo více než 600 13minutových epizod. Produkční společnost Fantawild vytvořila také šest celovečerních filmů.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

Tagy:
animované filmy, animované pohádky, čínské animované filmy, čínské filmy pro děti, čínské pohádky, medvídci Boonie, pohádky pro děti, pohádky v kinech,

TOPlist