Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Psí veličenstvo nás brzy poctí návštěvou



04.03.2019

Již 7. března 2019 vstoupí do českých kin animovaný rodinný film režiséra Bena Stassena, do jehož režijní filmografie se řadí snímky jako Maxinožka (2017), Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek (2016), Dům kouzel (2013) nebo Sammyho dobrodružství (2010). Čím nás potěší novinka s roztomilým psím hrdinou?

Foto: nWave Pictures (2x)

Psí veličenstvo (The Queen’s Corgi) je nevšední film založený na přátelství mezi královnou Alžbětou a roztomilými pejsky corgi. Vypráví o dobrodružství Rexe, největšího rošťáka královské rodiny, který však jednoho dne ztratí stopu své paní a následně se snaží najít cestu domů.

Narazí na psí klan, jehož členové různých ras se vzájemně potýkají a bojují spolu. Během epické výpravy zpátky k majitelce se Rex stačí i zamilovat a objeví své pravé já.

 

Hlasy propůjčili postavám v původním znění Julie Walters (královna), Sheridan Smith (Wanda), Ray Winstone (Tyson), Jack Whitehall (Rex), Matt Lucas (Charlie), Tom Courtenay (vévoda z Edinburghu), Colin McFarlane (šéf), Nina Wadia (Patmore), Sarah Hadland (Mitzy) a Debra Stephenson (Melanie).

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist