Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Přijďte do Nákupního centra Géčko na autogramiádu s autorem Čtyřlístku!



06.03.2013

Autogramiáda s Jaroslavem Němečkem začíná v neděli 10. března v 17:00! Přijďte do Nákupního centra Géčko v Českých Budějovicích a nechte si podepsat knížku od autora a výtvarníka legendárního komiksu Čtyřlístek!

ctyrlistek
Foto: Promo
 

Nákupní centrum Géčko České Budějovice otevřelo na konci října 2007 a doplnilo tak nabídku hypermarketu Globus. NC je situováno v rozsáhlé, ucelené obchodní zóně, která navazuje na jedno z největších českobudějovických sídlišť Vltava. Součástí Centra je venkovní hřiště, vnitřní playlendy pro děti a pravidlené marketingové akce zaměřené na celou rodinu.

Společně s dalšími partnery celé obchodní zóny nabízí Nákupní Centrum Géčko širokou a zajímavou nabídku obchodů a služeb pro celou rodinu. Jen v NCG je Vám k dispozici 1200 parkovacích míst a 49 obchodů.

Více informací o NCG najdete zde

Hlavní cíl Nákupního centra Géčko je patrný i z jednotného motta „Svět rodinných nákupů“, které akcentuje pozitivní a pohodové nakupování s celou rodinou.

Autogramiáda Jaroslava Němečka, který se jako výtvarník podílel i na celovečerním snímku Čtyřlístek ve službách krále, se bude konat v neděli 10. března 2013 od 17,00 přímo před prodejnou HM studio.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Čtyřlístek(233 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist