Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Postavičky z filmu Čtyřlístek ve službách krále už umí nejen mluvit, ale i zpívat!



12.02.2013

Tvůrci filmu Čtyřlístek ve službách krále, který míří na sklonku února do kin, dokončili během vánočních svátků finální verzi dabingu! A tím pádem se vyjasnilo též konečné herecké obsazení dlouho očekávaného animovaného snímku!

ctyr
Čtyřlístek v plné kráse!
Foto: Bio Illusion
 

Oproti původním pracovním dabingům sloužícím především animátorům k rozpohybování postaviček se obsazení pozměnilo. Ústřední čtveřice je ale jasná - Myšpulína namluvil Ivan Trojan, Fifinku Tereza Bebarová, Bobíka Bohdan Tůma a Pinďu Ondřej Brzobohatý.

Krále Rudolfa II. mluví Václav Postránecký, jeho moudrého rádce Sendivoje Vladimír Brabec, rolí dvou hlavních padouchů magistra Kelleyho a démona Zimozela se zhostili Jiří Lábus a Jan Přeučil a přelétavého Komořího Miroslav Táborský.

Tereza Bebarová v dabingovém studiu!
 

V dalších rolích se můžete těšit na Annu Brouskovou v roli reportérky Káti Hvozdíkové, Vladimíra Javorského v roli Primáře, Gábinu Osvaldovou v roli Dr. Malebné, Lucii Bílou v roli Sestřičky, Zlatu Adamovskou v roli Magistry Stříbrné či Petra Rychlého v roli Náčelníka anebo Tycha de Brahe.

Rolí třeskoprských zlodějů se zhostili Tomáš Juřička, Martin Písařík a Kryštof Hádek. A tím výběr zajímavých jmen rozhodně nekončí. Diváci si totiž přijdou na své v každém směru a jistě bude pro ně příjemným překvapením nejen hlasový fond filmu.

Podívejte se, jak se nahrávala ústřední písnička!
 

To by ale film nebyl filmem, kdyby k němu nevznikla i pořádná písnička, tím spíš, když v samotném příběhu sehraje klíčovou roli přímo na popravišti.

Text písničky napsala na přání režiséra Michala Žabky Gábina Osvaldová a hudbu k písničce i k celému filmu složil Ondřej Soukup, známý skladatel muzikálů (Johanka z Arku aj.) a několika alb Lucie Bílé.

Písničku nazpívali Ivan Trojan (Myšpulín), Bohdan Tůma (Bobík), Ondřej Brzobohatý (Pinďa) a Tereza Bebarová (Fifinka). Podívejte se, jak se rodila v nahrávacím studiu a jak všem práce šla hezky od ruky! A nezapomeňte, že film Čtyřlístek ve službách krále má premiéru 28. února 2013!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Čtyřlístek(233 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist