Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pohádkový svět: Asterix a Obelix v Řecku!



30.05.2012

Asterix a Obelix míří do Řecka. Čeká je nelítostný boj s krutým Dluhotixem a ještě krutějším Bankrotixem!

 

Obelix

Asterix, Obelix a jejich věrný psí kamarád Idefix

 

Asterix a Obelix jsou galští hrdinové, kteří mají na svém kontě několik zářivých úspěchů. Se svoji vesnicí zdárně odolovají nájezdům silného římského vojska v čele se samotným Cézarem. Nebáli se postavit krásné, leč pyšné egyptské královně Kleopatře. Neměli problém s drsnými piráty a dokonce ani se zuřivými vikingy.

Naši galští bojovníci předvedli své výjimečné kousky nejen v rodné Gálii, ale také v Itálii, v Egyptě, v Británii, v Americe a v dalších nebezpečných částí světa. 

 

Kleopatra

Krásná, leč pyšná egyptská královna Kleopatra

 

Asterix a Obelix jsou vždy připraveni pomoci! To se týká i jejich nové mise, která se bude odehrávat v Řecku. Místní řečtí bohové nejsou schopni ochránit svůj pracovitý lid před útoky krutých nepřítelů, Dluhotixe a Bankrotixe. Proto byli z Gálie povoláni Asterix a Obelix, aby s těmito nebezpečnými nájezdníky zatočili.

 

Vikingové

 Naši galští hrdinové se postavili i zuřivým vikingům

 

Držme našim galským kamarádům pěsti, aby si s nebezpečnou řeckou misí poradili. Doufejme, že zlo v podobě Dluhotixe a Bankrotixe nebude nad jejich síly. 

 

Jedna z nějtěžších misí, kterou museli Asterix s Obelixem podstoupit, bylo získání propustky A38. Hold, ani naši hrdinové se nevyhnou byrokracii v podobě úřednického pekla! 

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Asterix a Obelix(106 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Pohádkový svět

TOPlist