Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Odešla herečka, která dabovala Ednu Krabappelovou ze Simpsonových!



28.10.2013

Ve věku nedožitých 71 let zemřela americká herečka Marcia Wallace, která propůjčila svůj hlas postavě učitelky z populárního animovaného seriálu! Tvůrci seriálu Simpsonovi proto již oznámili, že v chystané šestadvacáté sezoně se Edna Krabappelová už neobjeví ...

edna
Edna Krabappelová
Foto: Fox

Marcia Wallace (1942-2013), která zemřela pár dní před svými 71. narozeninami, dabovala třídní učitelku Barta Simpsona (a také exmilenku ředitele Seymoura Skinnera) víc než dvě desítky let a za své účinkování v seriálu dokonce získala televizní cenu Emmy.

Tvůrci již před časem oznámili, že v seriálu Simpsonovi, který bude v příštím roce pokračovat svou šestadvacátou řadou, jedna z hlavních postav zemře. Edna Krabappelová to ale prý nebude, ačkoliv její postava se kvůli úmrtí její dabérky už v seriálu neobjeví ...
 
marcia
Marcia Wallace
Foto: wikipedia.org
 

Edna Krabappelová byla zajímavá tím, že nejradši kouřila mentolové cigarety, ráda si přihla alkoholu a neustále hledala životního partnera. Od 22. epizody 22. série byl jejím stálým přítelem Ned Flanders, soused žluté rodinky.

Seriál Simpsonovi, který vytvořil autor Matt Groening, se začal vysílat v roce 1989 a do dnešního dne získal už 28 televizních cen Emmy.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Simpsonovi(112 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist