Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Objevte s Dorou ztracené město



02.09.2019

Dne 3. října 2019 má v Česku premiéru akční a dobrodružný film Dora a ztracené město, který pobaví celou rodinu.

 

Foto: © Paramount Pictures France

Dora a ztracené město je americký dobrodružný komediální film režiséra Jamese Bobina (režíroval např. snímek Alenka v říši divů: Za zrcadlem z roku 2016). Jedná se o hranou adaptaci a pokračování animovaného televizního seriálu Dora the Explorer. Do hlavní role Dory byla obsazena Isabela Monerová, jejíž výkon a sebevědomý humor ocenila i kritika, když byl film 9. srpna 2019 uveden ve Spojených státech. V dalších rolích účinkují Eugenio Derbez (Alejandro Gutierrez, průzkumník a profesor), Michael Peña (Cole, otec Dory), Eva Longoria (Elena, matka Dory) ad.

 

Indiana Jones v sukních

Hluboko v peruánské džungli tráví Dora, dcera průzkumníků, prakticky veškerý svůj čas. Zažívá mnohá dobrodružství s opičím kamarádem Bootsem, s bratrancem Diegem a také s batohem a mapou.

Když je dětem šest a sedm let, Diego se s rodinou odstěhuje do Los Angeles, zatímco dívčina rodina stále hledá skryté město Inků. O deset let později se rodičům podaří dešifrovat jeho polohu, ale než se ke ztracenému městu vydají, pošlou Doru do Diegovy školy v LA. Dora tak poznává nejen nové spolužáky, ale i úplně nový svět.

Posléze se objeví muž jménem Alejandro, který tvrdí, že dívčini rodiče zmizeli. Dora se je rozhodne najít, a tak spolu s přáteli vyráží na největší dobrodružnou výpravu svého života. Dokáže překonat nebezpečné překážky a vyřešit řadu hádanek i záhadu celého zlatého města?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist