Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

O svátcích nás navštíví Špióni v převleku



27.09.2019

Na 2. svátek vánoční startuje v českých kinech americká animovaná komedie plná akce a zábavy. Špióni v převleku nadchnou celou rodinu.

Foto: 20th Century Fox (2x)

 

Superšpión Lance Sterling (Will Smith) a vědec Walter Beckett (Tom Holland) by se od sebe snad ani nemohli více lišit. Lance je elegantní a kultivovaný gentleman, zatímco Walter je… zkrátka svůj. Co postrádá v sociálních dovednostech, mu ovšem vynahrazuje genialita a schopnost tvořit úžasné vynálezy, které Lance využívá při akčních misích.

Jednoho dne ale dojde k nečekanému zvratu a Lance s Walterem budou muset spolupracovat tak, jako ještě nikdy. Lance se totiž drobným nedopatřením promění v holuba. A jak asi může zachránit lidstvo v podobě tak malého zvířátka? Pokud Walter a Lance selžou jako tým, celý svět se ocitne ve velkém nebezpečí.

 

Počítačově animovanou špionážní komedii vyrobila společnost Blue Sky Studios. Ve svých režijních debutech se tu představili Nick Bruno a Troy Quane. Scénář napsal Brad Copeland, v jehož scenáristické filmografii najdeme snímky jako Méďa Béďa (2010) nebo Divočáci (2007). V originálním znění zazní vedle hlasů Willa Smithe a Toma Hollanda také hlasy Bena Mendelsohna, Rashidy Jones, Karen Gillan, Rachel Brosnahan a dalších.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist