Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Myšák Mickey přivítá děti v seriálu Mickeyho klubík!



22.10.2012

Diváci se mohou těšit na mnoho známých postaviček z pohádek Walta Disneyho! Seriál Mickeyho klubík - v originále Disney´s Mickey Mouse Clubhouse - byl natočen v letech 2005 až 2006 a v Česku jej odvysílá televize Prima Family!

micky
Foto: FTV Prima
 

Každá epizoda příběhů myšáka Mickeyho a jeho přátel, mezi nimiž nechybí ani slavný kačer Donald a pes Pluto, pomáhá malým divákům vyřešit drobné úkoly, na které v útlém věku mohou narazit. Rozvíjí jejich základní dovednosti, například rozpoznávání tvarů nebo počítání do deseti.

V průběhu animovaných příběhů známý myšák děti vybízí, aby se aktivně podílely na řešení lehkých hádanek. Malí diváci se tak učí hrou, spolupracují s animovanými postavičkami a společně nacházejí řešení. Současně uvidí mnoho legračních kousků kreslených kamarádů a zažijí spoustu zábavy. Tyto kreslené příběhy zcela nově propojují pobavení s poučením, a přitom přinášejí smích a radost.

Seriál Mickyho Klubík se objeví na obrozvkách Prima Family od 10. listopadu 2012, a to každou sobotu a neděli od 7.30 hodin!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Mickey Mouse(107 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist