Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Mistr Manny se vrací na obrazovky TV Prima!



19.10.2012

Multikulturní animovaný seriál o tom, jak se věci opravují a vyrábějí, je zpět! Mistr Manny (v originále Handy Manny), který je vytvořený 3D počítačovou animací a naučí děti i základům angličtiny, odvysílá televize Prima Family.

mistr
Foto: TV Prima
 

Manny Garcia je pilný mladík, který lidem v městečku rád pomáhá opravovat a budovat. Má vlastní opravářství a sadu mluvicích nástrojů – Křížka, Točíka, Pilinku, Měříka, Ťuka, Skřipku a Frantíka. Nástroje se pořád hádají, ale nakonec týmovou spoluprací dokážou úžasné věci. Seriál ukazuje malým divákům nejen to, jak věci fungují, ale naučí je i základy angličtiny. Manny totiž mluví dvěma jazyky a často utrousí některé fráze anglicky.

Každý díl má 30 minut a obsahuje obvykle dva příběhy. Většinou začínají scénkou, v níž si Manny a jeho mluvicí nástroje povídají v jeho opravářství. Vtom zavolá zákazník, který potřebuje něco opravit nebo vyrobit, a Manny mu odpoví: „Hello, Mannyho opravářství, co se vám rozbije, to opravíme!“ A nástroje vykřiknou: „My to opravíme!“ Společně si zazpívají písničku Hopla, naskoč a nástroje hupsnou do skříňky na nářadí.

mistr
Foto: TV Prima
 

Cestou často potkají pana Loparta s kočičkou Sametkou z vedlejšího cukrářství. Pan Lopart mívá někdy chuť něco opravit sám a odmítá Mannyho pomoc. Výsledek jeho snahy ale málokdy dopadne dobře. Když Manny dorazí k zákazníkovi, za pomoci mluvicích nástrojů vymyslí nejlepší způsob, jak rozbitou věc opravit nebo něco vyrobit. Pak musí zajít do Kellyina železářství. Kelly má totiž vždycky přesně tu součástku, kterou potřebuje. Všichni si nakonec zazpívají písničku We like to work together a opravu dokončí.

Seriál Mistr Manny vysílá Prima Family každou sobotu a neděli v 7:30 ráno!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Mistr Manny(12 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist