Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Mazlíčci jsou prostě super!



03.02.2020

Od 6. února 2020 se můžete v českých kinech těšit na novou animovanou komedii Super mazlíčci. Rodinné dobrodružství napsal a zrežíroval Reinhard Klooss, který si získal diváky všeho věku už filmem Hurá do Afriky!

 

Foto:  Beijing Zhongqi Guangshi Media / China Film Group Corporation

Toulavý pes Roger je rebel, který s radostí pomůže každému příteli v nouzi, což občas znamená okrádat o jídlo zhýčkané domácí mazlíčky. Těch je vRoboCityvíc než dost. Obyvatelé moderního města, ve kterém prakticky všechno obstarávají roboti, si žijí spokojeně. Jejich bezstarostné dny ale právě končí! Starosta se totiž rozhodl všechny lidi i zvířata vyhnat a udělat z jejich domova město jen pro samé roboty.

 

Roger má sice pro strach uděláno, ale na to, aby zachránil město, sám nestačí. Musí tedy spojit síly s nebojácnou kočičí dámou Belle, rozmazleným pudlem Ronaldem, nemotorným mopsem Walterem a domácím prasátkem Sophií. K téhle partě se ještě přidá robot Bob, který má o kolečko víc. To z něj činí naprostého dobráka. Nesourodá skupinka se vydává po stopě záhady starostova pomatení. Dokáže spasit své domovy i celéRoboCity?

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist