Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Legendární 3D parta ožije v kině IMAX o týden dříve!



26.11.2012

O celý týden dříve než všechna ostatní kina v České republice uvede kino IMAX v Praze animované dobrodružství Legendární parta.

parta
Foto: Bontonfilm
 

Do široké distribuce českých kin vstoupí Legendární parta 29. listopadu, ale v kině IMAX běží v předpremiéře už od čtvrtka 21. listopadu. Nejde o případ jednoho nebo dvou výjimečných představení, ale o plnohodnotné zařazení do programu kina na celý týden. 

Film Legendární parta získal v rámci Hollywoodského filmového festivalu cenu pro nejlepší animovaný film roku a to z něj dělá jednoho ze žhavých aspirantů na Oscara. V předchozích pěti letech se tato cena s výsledky Oscarů vždy shodovala.

Legendární parta byla pomocí patentované IMAX DMR®  technologie převedena do formátu pro kina IMAX a Santa, Zajíc, Zuběnka, Sandman i Jack Frost se díky tomu představí v té nejlepší krystalicky čisté obrazové a zvukové kvalitě

Animovaný 3D snímek, který představí klasické hrdiny dětského světa v bojové náladě, bude kino IMAX v předpremiérovém týdnu uvádět v 11:0, 13:00, 15:00 a 17:00 hodin.

Pražský IMAX uvede Legendární partu ve světové premiéře společně s kiny v USA a Kanadě. Každý z legendárních hrdinů v partě má své speciální schopnosti a stejně tak kino IMAX. To rozdává radost nejlepším 3D zážitkem, jedinečnou technologií, velikostí a nezřídka vtáhne diváky přímo do děje.

Santa Claus si ve filmu dobírá Velikonočního zajíce, že Vánoce jsou důležitější než Velikonoce. O tom, že jejich příběh nejlépe vynikne ve 3D v kině IMAX, nepochybuje ani jeden z nich ...

Nezapomeňte, že v současné době probíhá soutěž o 10 lístků do kina IMAX na film Legendární parta. Soutěž trvá od dneška do středy 28. listopadu do půlnoci!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Legendární parta (17 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist