Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Královna Zloba se vrátí už letos!



01.04.2019

Vzpomínáte na vizuálně úchvatný, romantický a dobrodružný fantasy film Zloba – Královna černé magie (2014)? Pokud vás okouzlil, těšte se na pokračování s názvem Maleficent: Mistress of Evil. Angelina Jolie v hlavní roli legendární pohádkové královny se vrátí do amerických kin už 18. října 2019. Zatím se můžete pokochat prvním plakátem.

Foto: Walt Disney Studio

Režii nové disneyovky má na starosti Joachim Rønning, na jehož kontě najdeme tituly jako Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) nebo Sexy Pistols (2006).

Kromě Angeliny Jolie se z prvního dílu vrátí do svých rolí také půvabná Elle Fanning (Růženka), Sam Riley (Diaval), Imelda Staunton, Lesley Manville a Juno Temple (trojice víl). Novou tváří bude Harris Dickinson, který má nahradit Brentona Thwaitese v úloze prince Phillipa. K původnímu obsazení se dále nově připojí Michelle Pfeiffer, Ed Skrein a Chiwetel Ejiofor.

V prvním filmu se diváci dozvěděli o událostech, které vedly k tomu, že se srdce jednoho z nejznámějších Disneyho záporáků zatvrdilo. Už víme, co přimělo Zlobu, aby zaklela malou princeznu Růženku. Druhý film pokračuje ve zkoumání komplexního vztahu mezi rohatou vílou Zlobou a budoucí královnou Růženkou. Obě přítelkyně vytvářejí nová spojenectví a čelí novým protivníkům ve svém boji za ochranu blat a kouzelných bytostí, které zde žijí.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist