Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Kdo by nemiloval prince Krasoně?



22.08.2019

Už jste slyšeli o té dobrodružné a veselé animované pohádce pro celou rodinu? Jmenuje se příznačně podle hlavního hrdiny – Princ Krasoň. Tak trochu se podobá oblíbené dysneyovce Na vlásku, takže pokud si vaše děti oblíbily příběh vlasaté Lociky, tohle se jim bude také líbit.

Foto: Promo

Co mají společného Sněhurka, Šípková Růženka a Popelka – tedy kromě toho, že jsou to neodolatelné krásky? Všechny milují prince Krasoně! Ne že by byl tak neodolatelný a jedinečný sám od sebe. V dětství ho ale zaklela zlá královna. Od té doby se do něj každé děvče v království beznadějně zamiluje. Aby zlomil kletbu a našel opravdovou lásku, musí se vydat na dobrodružnou cestu!

Během výpravy dělá princi společnost neznámý cizinec Lenny. Ve skutečnosti se však jedná o Lenoru, dívku převlečenou za chlapce, která jako jediná v zemi Krasoňově kletbě odolává.

 

Pohádka od tvůrců populárního Shreka přináší vtipný příběh o odvážných a správných rozhodnutích a pravé lásce, kterou provázejí neodmyslitelné písničky. V originálním znění zazní hlasy Ashley Tisdale, Demi Lovato, Avril Lavigne, Johna Cleese a dalších.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist