Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Jack a obři: Nejnovější verze pohádkového příběhu o kouzelné fazoli!



04.04.2013

Co myslíte, že se stane, když mladý zemědělský dělník nevědomky otevře bránu mezi naším světem a hrůzostrašným světem obrů? Vzplane nová válka! To vše uvidíme v novém pohádkovém filmu Jack a obři, který tento týden vstupuje do českých kin!

jack
Foto: Warner Bros. Pictures
 

Když mladý farmářský dělník náhodou otevře bránu dělící náš svět od hrůzostrašných obrů, vzplane nanovo starodávná válka. Obři po dlouhých staletích vtrhnou na Zemi a snaží získat zpět území, o která v minulosti přišli. Mladý Jack se jim v tom snaží zabránit a je tak přinucen vybojovat nejtěžší bitvu svého života.

V boji za království, jeho obyvatele a lásku statečné princezny čelí nezadržitelnému přívalu válečníků, o kterých si až dosud myslel, že existují pouze v legendách … a sám tak má příležitost stát se legendou.

Hlavní roli Jacka ztvárnil Nicholas Hoult a dalších rolích se ve filmu objeví Eleanor Tomlinson jako princezna Isabelle, Stanley Tucci jako zrádný Roderick, Ian McShane jako Isabellin otec, obklíčený král Brahmwell, Bill Nighy jako generál Fallon, hrůzostrašný dvojhlavý velitel armády obrů, a Ewan McGregor jako loajální rytíř Elmont.

Americký režisér Bryan Singer (Obvyklí podezřelí, Nadaný žák, X-Men, X-Men 2 a Valkýra), který začal snímek natáčet už v roce 2011, je režíroval podle scénáře Darrena Lemkeho, Christophera McQuarrieho a Dana Studneyho.

Americké dobrodružné fantasy Jack a obři/Jack the Giant Slayer je v českých kinech k vidění od 4. dubna 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Jack a obři (8 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist