Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Frčíme do kina!



25.02.2020

Americká animovaná komedie Frčíme pro všechny malé i velké fanoušky fantasy přifrčí do českých kin už 5. března 2020. Zavede nás do říše nadpřirozených bytostí, ve které se představí dva dospívající elfští bratři. Ti se vydají na pozoruhodnou výpravu, aby zjistili, zda v jejich moderním světě zůstala alespoň špetka magie.

Foto: Walt Disney Pictures

Frčíme se odehrává ve fantastickém světě, který byl kdysi plný magie. Hlavními hrdiny jsou elfové Ian a Barley. Jednoho dne dostanou čarovnou hůl. Měl to být dárek od jejich otce, který však zemřel před narozením Iana. Barley byl tehdy příliš malý na to, aby si tátu pamatoval. Hůl ale umožňuje provést zvláštní kouzlo, které by mělo otce přivést zpátky k životu na 24 hodin, aby se s ním synové mohli setkat. Ian kouzlo použije, avšak s nevelkým úspěchem – objeví se pouze otcovy nohy. Právě to přiměje bratry vyrazit na cestu a najít způsob, jak přivést i zbytek táty, než jim vyprší čas.

 

Film Frčíme produkovala společnost Pixar Animation Studios pro Walt Disney Pictures. Režíroval jej Dan Scanlon, mající na režijním kontě také filmy Univerzita pro příšerky (2013) nebo Burák a Bludička (2006). V originále zazní hlasy Toma Hollanda (Ian), Chrise Pratta (Barley), Julie Louis-Dreyfus (ovdovělá matka Iana a Barleyho), Octavie Spencer (Corey, majitelka restaurace), Alexandry Wong (Gore) a dalších.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist