Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Film Zambezia: Kdo nadaboval hlavní postavy do češtiny?



23.04.2013

Již tento čtvrtek přichází do našich kin kouzelný animovaný snímek Zambezia. Jak nám sami producenti filmu prozradili, veškeré postavičky vznikly na základě skutečných zvířat, které v údolí řeky Zambezi žijí. A my si dnes povíme, kteří čeští herci namluvili jednotlivé postavy do češtiny!

kai
Kai
Foto: Promo
 
Sokol stěhovavý je nejrychlejším živočichem na planetě Zemi, lelci skutečně vidí v noci a snovači dokáží postavit neuvěřitelná hnízda. Představte si, že by dokázali postavit celé africké město.
 

Naším největším hrdinou je Kai, česky ho namluvil Jiří Mádl. Kai je veselý a statečný mladý sokol, který se občas nechává strhnout svou velkou odvahou a dostává se do nebezpečných situací.

Přestože vyrostl pouze ve společnosti svého tatínka, kamarádi mu chybí a přes taťkovy zákazy se jednoho dne vydá hledat společnost do bájného města Zambezie.

Trailer k filmu Zambezia!
 

Zoe: mladou krásnou Zoe namluvila Ivana Korolová. Zoe je něco mezi Florence Nightingale a Larou Croft a její úsměv je prostě neodolatelný. V Zambezii ji vychovával její adoptivní otec Sekhuru. Je expertkou přes lana a nemá problém se skákáním z větve na větev. Zoe často používá svůj ostrý jazýček, aby tak zamaskovala svou nejistotu.

Sekhuru:  To je zakladatel Zambezie, Sekhuru je učitel, otec všech Zambezianů. Dokáže být klidný i v nejšílenějších situacích, je chytrý a dokáže dobře předvídat situace. Sekhuru se nad nikoho nepovyšuje, je přátelský a přístupný. Nejraději tráví čas pozorováním cvrlikání města. V češtině ho namluvil Jiří Plachý.

zam
Tendai
Foto: Promo
 

Tendai je sokol středního věku, který se pořád trápí smrtí své ženy. Svůj život zasvětil výchově jejich syna Kaie. Chce, aby Kai byl nezávislý a nemusel se spoléhat na ničí pomoc.

Svého syna nikdy nechválí, přestože je to skvělý letec a vylévá si na něj své trápení. Tendai je schopný a silný, ale tíží ho velká tajemství, která celý život před Kaiem tají. V českém dabingu ho uslyšíme v podání Pavla Rímského.

gogo
Gogo
Foto: Promo
 

Ezee, Ezee je prostě Ezee. Tento lelek prostě chytá lelky. Práci se snaží vyhnout, co to jde a nejraději by si jen užíval. Na rozdíl od svého kamaráda Kaie je to rozený kecal. Pálí mu to, nemá žádnou úctu k autoritám a je prostě nenapravitelný. Česky ho pro nás namluvil Filip Švarc.

Gogo v podání Jaroslavy Kretchmerové je prostě taková zambezijská babička, která chrání všechna mláďata před padouchy.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Zambezia(12 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist