Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Figurky Playmobil ve filmu!



09.08.2019

Po Transformers a Legu si svůj celovečerní film vydupala další důležitá součást dětských pokojíčků, a sice figurky Playmobil. Se svými ratolestmi si na ně můžete zajít do kina už 12. září 2019. 

Velkolepé animované dobrodružství plné zábavy a fantazie nabízí příběhy, v nichž se sejdou piráti, kovbojové, Vikingové, Římané, dinosauři, kouzelná víla, tajný agent, dobrodruh a také dvě děti, které mocné kouzlo vtáhne právě do úžasného světa Playmobil.

Dívka Marla nevěří svým očím, když jejího mladšího brášku vcucne velký hračkový model města. Vrhne se za ním a octne se v animované říši, kde je i ona sama figurkou Playmobil.

 

Brácha tu ale není, proto se Marla vydá na neuvěřitelné dobrodružství pestrým a kouzelným světem, aby ho našla. Potkává přitom pohodového řidiče food trucku i tajného agenta, který o její situaci všechno ví.

Celou trojici následně čeká zábavná a divoká cesta bez hranic. Projdou westernovým městečkem, potkají piráty, rytíře a mnoho dalších zajímavých postav. Jejich kroky vedou až do římského kolosea, jemuž šéfuje zlovolný císař Maximus. Jakpak to s nimi asi dopadne?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist