Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dr. Dolittle s Sherlockem Holmesem?



16.10.2019

Dne 17. ledna 2020 bude mít v USA premiéru rodinná fantasy komedie The Voyage of Doctor Dolittle. A ne, nepůjde o další pokračování ztřeštěných příhod Eddieho Murphyho. Tentokrát se v hlavní roli objeví Robert Downey Jr. Vzhledem k tomu, že se má jednat o snímek od tvůrců Alenky v říši divů a Zloby, královny všeho zlého, můžeme se nejspíš těšit na skvělou podívanou! Podívejte se na nový trailer a posuďte sami!

 

Robert Downey Jr. ztělesní jednu z nejznámějších literárních postav ve zcela nové podobě klasického příběhu člověka, který umí mluvit se zvířaty. Poté, co před sedmi lety ztratil manželku, se excentrický doktor – známý lékař a veterinář anglické královny Viktorie – stáhl za vysoké zdi svého panství, kde mu společnost dělá pouze jeho exotický zvěřinec. Když ale mladá královna (Jessie Buckley) těžce onemocní, je neochotný doktor Dolittle nucen vyrazit na dobrodružnou výpravu na mýtický ostrov, aby pro ni našel lék. Znovu tak získává svůj důvtip a odvahu, když překonává nejrůznější překážky a objevuje úžasná stvoření.

 

K lékaři se připojí mladý samozvaný učeň (Harry Collett) a skupina zvířecích přátel, včetně úzkostné gorily (Rami Malek), nadšené kachny s ptačím mozečkem (Octavia Spencer), hašteřivého cynického pštrosa (Kumail Nanjiani), pozitivního ledního medvěda (John Cena) a paličatého papouška (Emma Thompson), který je doktorovým nejdůvěryhodnějším poradcem. Ve filmu hrají také Antonio Banderas, Michael Sheen a Jim Broadbent. Z hvězd, které dále propůjčily hlasy zvířecím hrdinům, jmenujme Marion Cotillard, Ralpha Fiennese, Selenu Gomez či Toma Hollanda.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist