Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Do českých kin přichází film Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců!



26.12.2013

Francouzská animovaná komedie je celovečerní podobou oblíbeného seriálu Mrňousci z roku 2006! Snímek Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců, který je určen nejen dětem, ale i jejich rodičům, nás zavede do neznámého světa těch nejmenších tvorečků.

mrnousci
Foto: mrnouskovefilm.cz
 

Jednoho dne na malém lesním paloučku vznikne nepřátelství mezi koloniemi černých a červených mravenců. Příčinou sporu jsou zbytky jídla z pikniku, které tam zanechal mladý pár.

Pak se ale do mravenčí války vloží odvážná beruška jménem La Coccinelle, která se skamarádí s černým mravencem Mandiblem a nakonec mu pomůže zachránit mraveniště před invazí červených bojovníků v čele s hrozivým Butorou

Je to sice k nevíře ale i mrňousci mají své sny, mrňavá trápení, soky v lásce a zejména překvapivý a svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, potkáváme je prakticky každý den a víme o nich tak málo!

Tato drobná stvoření prožívají svá velká i malá dobrodružství a častokrát i úsměvné a groteskní situace. Proto se s nimi vydejte do jejich kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich malých hrdinů.

Vtipná parodie na lidský svět jistě poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. Francouzská animovaná komedie Mrňouskové: Údolí ztracených mravenců má v českých kinech premiéru 26. prosince 2013.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Mrňousci(74 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist