Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel přinese o Vánocích Příšerky s.r.o. a populární seriály!



18.11.2012

Přinášíme vám tipy na nejzajímavější pořady, které stanice odvysílá v prosinci! Na stanici si každý divák, který má rád pohádky, dobrodružství a skvělou zábavu určitě najde své oblíbené hrdiny, včetně těch nejroztomilejších příšerek.

priser
Foto: Disney Channel
 

Připravte se na zábavu plnou příšerek, protože klasika od studia Disney Pixar - Příšerky s.r.o. má premiéru na Disney Channelu už v sobotu 22. prosince v 10:30.

Ve městě, kde místo lidí žijí příšerky, zjišťuje jedna velká modrá roztomilá a chlupatá příšerka jménem James P. Sullivan (Sulley) a jeho nejlepší kamarád malý zelený a chytrý kyklop s jedním velkým okem jménem Mike Wazowski co se stane, když se jejich svět dostane do kontaktu s tím naším.

Dvouletá holčika, přezdívaná Boo, se nedopatřením společně se Sulleym vplíží do světa příšer. Sulley a Mike musí riskovat své vlastní bezpečí, aby dostali Boo zpátky do světa lidí dříve, než se někdo dozví o její neplánované návštěvě. 

mori
Foto: Disney Channel
 

Tento měsíc se všichni fanoušci seriálu Sladký život na moři mohou těšit na festival plný zábavy, protože na stanici Disney Channel uvidí 1. a 2. prosince premiéru závěrečné epizody druhé řady seriálu s názvem Rozchod v Paříži.

V rámci tohoto dvoudílného speciálu plánují Cody a Bailey po zakotvení lodi SS Tipton v pařížském přístavu oslavu ročního výročí svého vztahu. V tom se věci zkomplikují a jejich vztah se octne v ohrožení. Mezitím jsou Zack a Woody pronásledováni lupiči umění.

Po tomto speciálu bude 29. prosince v 9:00 následovat premiérová epizoda třetí série. V epizodě s názvem Myslíte si, že umíte randit? Bailey a Cody lžou jeden druhému o svých plánech. Oba si chtějí jít zatančit na rande, ale zjistí, že vlastně není vůbec jednoduché si rande domluvit.

toy
Foto: Disney Channel
 

Fanoušci filmu Příběh hraček budou jistě nadšeni, až se dozví, že Disney Channel připravuje premiéru dvou nových epizod seriálu Krátké příběhy hraček. Příběhy seriálu začínají tam, kde skončil třetí díl filmu Příběh hraček.

V epizodě Dovolená na Havaji, která má premiéru v soboru 15. prosince v 10:30, tráví Bonnie prázdniny na Havaji, ale Kena a Barbie nechává doma. Oba jsou zklamaní, a tak se spolu se svými kamarády Woodym, Buzzem a dalšími rozhodnou vytvořit si Havaj doma.  

V sobotu 16. prosince v 10:30 v epizodě s názvem Hračičky zjistí Buzz, že se nedopatřením stal členem skupiny na podporu likvidace hraček zabalených v balíčcích s rychlým občerstvením.      

Navíc se připravte, že letos v prosinci budou vaše ruce pěkně zalepené a zapatlané, protože na Disney Channel přichází úplně nový seriál Umění útočí, který se bude vysílat od pondělí 10. prosince každý všední den vždy v 16:00. Umění útočí je seriál určený dětem, který v nich podněcuje kreativitu a pomáhá překonávat bariéry typu „Já to nedokážu“.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Příšerky s.r.o.(74 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist