Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Disney Channel odvysílá kreslený seriál Mickey Mouse!



07.01.2014

Nejmenší diváci budou moci příhody slavného myšáka vidět každou sobotu a neděli v 10:55 na dětské stanici! Série kreslených epizod představuje Mickeyho v mnoha humorných situacích, které ukazují, že animovaný hrdina má pořád smysl pro lumpárny!

mouse
Foto: Disney Channel
 

V každém díle kresleného seriálu se Mickey ocitne na jiném místě dnešního světa včetně Santa Monicy, New Yorku, Paříže, Pekingu, Tokia, Benátek a Alp, a musí se vyrovnat s různými situacemi a náhlými komplikacemi.

Všechny tyto veselé příběhy plné vizuálních gagů Mickey prožívá spolu se svými komediálními partnery – myškou Minnie, kačerem Donaldem, Daisy, Goofym a Plutem. 

TIP: Soutěž s Myšákem Mickey o 5 kufříků na kolečkách!

V premiéře epizody s názvem Bez šatů neobsluhujeme se Mickey a Donald snaží koupit oběd v plážovém snack baru, ale jsou jednoznačně odmítnuti, protože nerespektují jasné upozornění: „Bez trička a bez bot nebudete obslouženi“.

V další epizodě s názvem Jódlberg chce Mickey navštívit Minnie na vrcholku hory, kde má chalupu, ale brzy zjistí, že lavinové riziko značně komplikuje běžně dostupnou cestu nahoru.

V epizodě Párek v New Yorku se Mickey snaží pro svoji milovanou a hrozně hladovou Minnie koupit párek v rohlíku, ale skončí to honičkou v newyorském Central Parku.

V díle Fofr v Tokiu Mickey bojuje na střeše rychlostního vlaku, zatímco v epizodě Boj s vedrem musí Mickey, Donald a Goofy přijít na způsob, jak se ochladit během nejteplejšího dne v roce.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Mickey Mouse(107 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist