Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský kanál Jim Jam přináší programové tipy na prosinec!



01.12.2012

Program je určen jak předškolním dětem, tak jejich rodičům a všem ostatním, kteří se o ně starají! Prosinec 2012 na TV Jim Jam zcela ovládne ve třech příbězích oblíbený Bořek Stavitel!

borek
Foto: Jim Jam
 

Bořek stavitel se v sobotu 1. prosince v 10:00 & 17:00 představí v díle Bořkův velký plán! Bořek a jeho parta rozšiřují kanceláře místního architekta, pana Adamse. Tehdy se Bořek dozvídá o soutěži na stavbu nového města ve Slunečnicovém údolí. Je to místo, které Bořek dobře zná z dětství. Mají tam být postaveny noční kluby, restaurace a mrakodrapy.

Slunečnicové údolí je kouzelné místo se spoustou a spoustou slunečnic. Aby kamarádům ukázal, jak údolí vypadá, promítne jim několik starých filmů. Kvůli stavbě nového města mají být ale všechny tamní slunečnice odstraněny. Podaří se mu slunečnice ve Slunečnicovém údolí opravdu zachránit?

borek
Foto: Jim Jam
 

Bořek stavitel se připomene také na Boží hod vánoční 25. prosince v 10:00 & 17:00 v díle Nezapomenutelné Vánoce! Vánoce se kvapem blíží a Bořek se strašně těší na návštěvu svého bratra, dvojčete Toma. Zoologa, který pracuje za polárním kruhem. Bořek by s bratrem moc rád strávil klidné Vánoce. Starostka města má ale na věc úplně jiný názor!

Chce, aby Bořek pomáhal s přípravami na speciální vánoční koncert. Aby pokácel stromy v místě, kde bude stát pódium, aby zajistil osvětlení a ještě spoustu a spoustu dalších věcí. Pan Bentley mu zase připomíná, aby nezapomněl na tradiční převlek za Santu, ve kterém rozdává místním lidem dárky. V žádném případě to nevypadá na klidné Vánoce, které si vysnil!

Šikula Bořek se v programu objeví ještě 23. a 29. prosince v 10:00 & 17:00 v díle Pod sněhem! Bořek jede se svou partou stavět zatím největší věc, jakou kdy dostal za úkol postavit. Sportoviště pro zimní hry! Týna soutěží, takže si Bořek za svou pravou ruku vybere Béďu. Béďovi pomáhají organizátorka her Jana a odborník Benny.

Pro Béďuje to jedinečná šance ukázat, že něco umí, a je taky pevně odhodlaný nic nezpackat! Vlastně je tak odhodlaný udělat na Bořka dobrý dojem, že všechny ostatní odhání od práce a chce všechno udělat sám, což má katastrofální následky! Všichni přestanou pracovat a začnou se bavit něčím úplně jiným. Podaří se Béďovi dát tým zase dohromady?

pingu
Foto: Jim Jam
 

Tučňáček Pingu se pro změnu představí ve speciálu Pingu – Rodina na svatbě! (30. prosince v 10:00 & 17:00) Když přijde pozvání na svatbu, všechny zachvátí veliké vzrušení. Všichni se těší, že se sejde úplně celá rodina.

Všechno ale neběží přesně podle předem stanoveného plánu. Nejdřív nikdo nemůže najít ženicha, následuje neočekávaný příjezd a všechen ten rumraj je dovršen poničeným dárkem. Vše ale nakonec dobře dopadne a Pingu ještě získá nového kamaráda.

ange
Foto: Jim Jam
 

Angelina Balerína se v neděli 2. prosince a v sobotu 8. prosince v 10:00 & 17:00 objeví v díle Angelina Balerína: Tanec princezny! Myšky čeká speciální baletní představení v Královském paláci pro královnu Serafínu, jejího manžela vévodu z Cheeseboroughu a jejich děti.

Angelina dostala na starost režii představení a vybrala balet Spící kráska. Protože je velmi šikovná, sama tančí hlavní roli, princeznu Auroru. Královna ji požádá, jestli by mohla do hlavních rolí obsadit její děti. A to i přesto, že neumí vůbec tančit! Okouzlí Angelina svým představením královskou rodinu?

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Bořek stavitel(262 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist