Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Dětský kanál Jim Jam přináší programové tipy na červenec!



24.06.2013

Program je určen jak předškolním dětem, tak jejich rodičům a všem ostatním, kteří se o naše nejmenší starají! Červenec 2013 na TV Jim Jam ovládne Bořek Stavitel, ale také nové pohádky!

borek
Bořek Stavitel
Foto: Jim Jam
 

Příběh Bořek na stavbě: Parkoviště a mrakodrapy diváci uvidí v sobotu 6. července v 10:00 a v 17:00. Společně s Bořkem se podíváme, jak se staví takový mrakodrap. Jak je možné, že budova, která ční tak vysoko do mraků, stojí pevně na zemi a nezřítí se?

Dozvíme se všechno o pevných základech, které je třeba postavit a o výtazích, které vozí lidi až do těch nejvyšších pater. Dokonce si spolu budeme moci udělat malý model takového výtahu!

A to není všechno! Ještě navíc prozkoumáme, jak se staví víceposchoďová parkoviště. Budovy, kde pak stovky aut najdou svá parkovací místa. Těšte se!

jim
Foto: Jim Jam

Pořad s názvem Začarované pohádky přináší na program kanálu JimJam zbrusu novou víkendovou podívanou. V červenci čekají malé diváky klasické, ale stále přitažlivé a divácky vděčné pohádky. Začarované pohádky je soubor kreslených, cenami ověnčených pohádek. Uvidíme taková dílka, jako je Kráska a zvíře, Kamelot, Aladin, Gulliverovy cesty nebo Sněhová královna.

Pohádky kreslil bývalý člen produkční společnosti Disney. Každá je podbarvena skvělou hudbou, komponovanou známými skladateli, což všechny výrazně odlišuje od ostatních podobných pohádek. Děti v nich najdou nejen zábavu, ale i poučení; třeba o přátelství, toleranci, spravedlnosti a poctivosti.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Bořek stavitel(262 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist