Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Zkraťte si čekání na Aladina novým trailerem!



18.02.2019

Před časem jsme vás informovali o přípravě dobrodružného a romantického fantasy muzikálu Aladin, jenž má do našich kin vstoupit 23. května 2019. Nová adaptace Disneyho oblíbeného animovaného filmu z roku 1992 zatím zůstávala skryta pod rouškou tajemství.

Foto: Walt Disney Pictures

Nyní se již můžete podívat na zajímavější trailer a fotografie, které vám odhalí více! Třeba to, jak vypadá modrý džin v podání Willa Smithe, nebo jak půvabná je princezna Jasmína (Naomi Scott).

Připomeňme jen, že Aladin vypráví vzrušující příběh okouzlujícího pouličního zlodějíčka, kurážné princezny Jasmíny a džina, který by mohl představovat klíč k jejich společné budoucnosti.

Režii si vzal na starost Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: Hra stínů, Král Artuš: Legenda o meči aj.), jenž vnese svižnou a strhující akci do malebného přístavního města. Rozhodně je na co se těšit!

Hrané verze animovaných Disneyho filmů jsou v současnosti velmi populární, a tak se nemůžeme divit, že po úspěšných trhácích Kniha džunglí, Popelka či Kráska a zvíře přichází další počiny. Aladinem to ještě zdaleka nekončí. Jak už jistě víte, o naši přízeň se bude ucházet také Dumbo, Lví král nebo Mulan. Těšit se můžeme i na nový snímek Artemis Fowl (2019), natočený podle stejnojmenné knižní předlohy.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist