Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Výstavu Tři oříšky pro Popelku navštívilo už více než půl milionu lidí!



26.01.2014

Výstavu k pohádce Tři oříšky pro Popelku navštívilo na zámku Moritzburg od roku 2009 více než půl milionu lidí! Aktuální (a zřejmě na delší dobu poslední) výstava o Popelce na zámku nedaleko německých Drážďan již přilákala více než 80 000 návštěvníků.

tri
Foto: Filmové studio Barrandov
 

Úspěch výstavy Tři oříšky pro Popelku symbolizuje nyní magické číslo - od roku 2009, kdy se poprvé otevřely brány na zámku Moritzburg, shlédlo celkem více než 500 000 návštěvníků zimní výstavu o oblíbené česko-německé filmové pohádce na původním místě natáčení.

tri
Foto: Schlösserland Sachsen
 

Do minulého víkendu stihlo projít branami letošní výstavy Tři oříšky pro Popelku už více než 80 000 návštěvníků. Tím výstava dosáhla očekávanou celkovou návštěvnost už v polovině doby trvání od 16. listopadu 2013. Zanedlouho, přesně 2. března 2014, se zvláštní výstava na zámku Moritzburg na dlouhou dobu uzavírá.

tri
Foto: Schlösserland Sachsen
 

Příliv návštěvníků je nepřetržitý, vyplatí se pořídit si takzvanou časovou vstupenku na konkrétní dobu v německém online předprodeji, abyste se vyhnuli dlouhému čekání u vstupu. Časová vstupenka umožňuje vstup na výstavu v určitou dobu a dostanete se tak kolem fronty přímo na zámek k Popelce.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist