Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Včelka Mája ve 3D odlétá do Asie!



13.12.2012

Oblíbený seriál má velkou šanci uspět i v zemích, kam by včelka Mája jinak nedoletěla! Animační firma Studio 100 totiž nedávno prodalo svůj seriál Včelka Mája (neboli Maya Bee) televizním společnostem v Turecku, na Blízkém východě, a v Jižní Koreji.

maja
Foto: Promo
 

Nová řada populárního seriálu Včelka Mája, který má mít 78 dílů po třinácti minutách, bude vyroben již v plně ve formátu 3D. Jeho vysílání se zatím plánuje ve Francii, v zemích Beneluxu a v Itálii, a doufejme, že se v příštím roce objeví také na nějaké české televizní stanici.

Kromě toho, že Včelku Máju a jejího věrného kamaráda Vilíka uvidí děti v Turecku, na Blízkém východě, a v Jižní Koreji, tak si budou moci koupit i velké množství různých upomínkových předmětů související se seriálem a jeho postavičkami.

Původní německo-japonský seriál Včelka Mája, který byl natočen v polovině sedmdesátých let, zná už několikátá generace českých dětí. Vždyť kdo by neznal slavnou melodii Karla Svobody, resp. ústřední píseň, kterou tehdy nazpíval v několika jazykových verzích Karel Gott?

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Včelka Mája(138 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist