Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Včelka Mája 3D má starou znělku s novou zpěvačkou! Podívejte se!



20.03.2013

Zlatý slavík Karel Gott symbolicky předal kultovní hit své nástupkyni Helene Fischer! Mladá zpěvačka převzala od Mistra tuto štafetu v rámci německého televizního pořadu Jarní slavnost, kde poprvé zazpívala premiérově upravenou podobu titulní písně ke známému animovanému seriálu.

vcelka
Včelka Mája 3D a Vilík 3D
Foto: Promo
 

Slavný Karel Gott, který je v Německu mimořádně oblíbený a má zde přezdívku Zlatý hlas z Prahy, popřál své nástupkyni dalších 35 let úspěchů s Májou. Přesně tolik let totiž uplynulo od natočení původní znělky staré animované verze ze sedmdesátých let, která vznikla v japonsko-západoněmecko-rakouské koprodukci.

Osmadvacetiletá Helene Fischer, rodačka z ruského Krasnojarsku, byla jako zpěvačka titulní melodie k modernímu 3D zpracování vybrána proto, aby se nový seriál odlišil od toho původního. Karel Gott tedy už Včelku Máju nenazpívá, ale můžeme být ale rádi, že zůstala zachována původní hudba českého skladatele Karla Svobody. 

Helene Fischer zpívá, Karel Gott aplauduje ...
 

Veřejnoprávní televize ZDF a francouzský kanál TF1 před časem společně vyrobily 78 nových dílů, v nichž se vedle známých postav Máji, Vilíka, Hopa nebo tety Kasandry objeví i noví hrdinové jako mrzutý šnek Rufus, chrobák Ben, nervní moucha Barryl nebo krásná beruščí slečna Lara.

Digitální verze seriálu Včelka Mája bude mít na německých obrazovkách premiéru v pátek 29. března. Doufejme, že se titulní hrdinka za ta léta nezměnila a bude z ní pořád ta stará dobrá Mája!

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Včelka Mája(138 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist