Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

V nové pohádce Čertí brko hraje také Jana Plodková, podívejte se na fotky



01.09.2017

Natáčí se nová čertovská pohádka Čertí brko. Hraje v ní plno známých herců, podle fotek z natáčení také populární herečka Jana Plodková, která tvoří dvojici s Markem Danielem.

Foto: Instagram (4x)

Jana Plodková a Marek Daniel jsou ve filmu manželé Látalovi, Jana Plodková se tedy přehrála do role maminky. Hlavní postavu čerta ztvárnil Jan Cina, film natáčí Marek Najbrt. Dále zde můžeme vidět Jakuba Žáčka, který bude dalším čertem, Jana Budaře, Jiří Maryška, Tomáš Jeřábek, Václav Kopta a Judit Bartos.

A o čem pohádka, která bude mít premiéru příští rok, bude? Pohádka se odehrává v městečku Pytlov, kde místní netuší, že všechny jejich přestupky a nepravosti jsou pečlivě monitorovány místní pekelnou pobočkou. Hříchy zapisuje spravedlivě a neomylně kouzelné Čertí brko. Jednoho dne však přestane fungovat.

Lucifer se rozhodne pověřit doručením nového čertího brka na pobočku Pervidle trochu zmateného čerta Bonifáce. Bonifác se vydává do Pytlova a hned jeho první zkušeností je, že mu zdejší šejdíř kouzelné brko ukradne… 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist