Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

V Mumraji mohou pracovat i maminky s malými dětmi



31.08.2016

Ačkoliv je péče o dítě pěkná fuška, mnoho maminek chce pracovat i s nimi. Nechtějí třeba ztratit kontakt se svou prací, nebo prostě potřebují peníze. Jak to ale udělat, když nechcete dát dítě do drahých jeslí, nebo si najmout paní na hlídání? Řešením jsou centra, kde vám dítě pohlídají a vy můžete hned vedle pracovat, třeba jako v Mumraji.

Foto: www.facebook.com/ccmumraj

Mumraj se nachází v Horních Počernicích v Praze 9 v ulici Mezilesí. Má dva vchody. Do prvního přijde maminka s dítětem, které zde v herně odloží hodným chůvám. Na děti je zde vždy adekvátní počet hlídaček, takže je o ně vždy skvěle postaráno. A děti se sem samy těší. Mají zde k dispozici dostatek hraček a také kamarády, se kterými je vždy zábava.

Mámy se mohou s klidným srdcem přemístit hned vedle, kde si mohou sednout k pracovnímu stolu a pracovat, či si dokonce něco ušít na zapůjčeném šicím stroji. Centrum nabízí i program pro děti, či  třeba přednášky pro mámy, jak se po rodičovské dovolené zapojit do práce. A cena? Ta je neuvěřitelně přívětivá, hodinu práce včetně hlídání je možné mít již za padesát korun! 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist