Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

V kině na vás čeká dobrodružství s trpaslíky!



08.03.2018

Od 1. března 2018 si do kin můžete zajít na Triky s trpaslíky, nový animovaný film pro celou rodinu od producentů filmu Shrek. Veselá podívaná slibuje spoustu zábavy.

Photo © Big Picture Films,

Trpasličí příběh zaujme nejen děti

Chloe a její maminka se stěhují do Nové Anglie. Pořídily si tam krásný gotický dům (jemuž se čistě náhodou přezdívá „Frankensteinův hrad“), narvaný až po střechu zvláštními zahradními trpaslíky. Chloe začíná chodit do školy a snaží se začlenit mezi tamní mládež. Oslnit se ji pokouší Liam, kluk ze sousedství, který se do ní zakoukal.

Photo © Smith Global Media

Chloe si postupně začne všímat, že se v jejím novém domově dějí podivné věci. Všude se povalují prázdné obaly od sladkostí a dokonce se zdá, jako by na ni trpaslíci občas mrkli. Nebo se… hýbali! Jsou skutečně živí a jejich úkolem je chránit dům před hrozbou z jiné dimenze. Inu, tohle dobrodružství by vám určitě nemělo uniknout.

Photo © Big Picture Films

Snímek od režiséra filmu Velká oříšková loupež láká na originální hudbu Patricka Stumpa, strašidelné okamžiky i vtipné momenty a také na trochu mrňavou katastrofu. Dokáže Chloe se svými novými malými přáteli odvrátit světovou zkázu?

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist