Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Univerzita pro příšerky má první trailer!



27.06.2012

Univerzita pro příšerky (nebo chcete-li Netvoří univerzita) bude prequelem k animovanému blockbusteru Příšerky s.r.o. z roku 2001, který svého času dokonce získal Oscara za nejlepší píseň. Film tak po dlouhých dvanácti letech naváže na první příběh strašidel z továrny Monters Incorporated, ale tentokrát se přenese do dob jejich vysokoškolských studií.

 

Příšerky

I příšerky studuji na univerzitě!

 

Komediální snímek od studií Pixar a Disney sice vstoupí do českých kin až 20. června 2013, ale už teď si nedočkaví diváci mohou vychutnat první trailer, resp. teaser, který ledacos naznačuje.

 

Malá ochutnávka z filmu Univerzita pro příšerky 

 

A o co tedy ve dvojce půjde? Mike Wazowski (ten zelený jednooký) a James „Sulley“ Sullivan (ten modrý chlupatý) jsou stále nerozlučnou dvojicí, ale jak naznačuje příběh, vždy tomu tak nebylo. Ještě než se tyto dvě „příšerky“ staly kamarády na život a na smrt, nemohly se vystát. V novém filmu se právě dovíme, jak Mike a Sulley překonali své rozdíly a stali se nejlepšími přáteli.

Film Univerzita pro příšerky vznikl v režii Dana Scanlona, který natočil celovečerní animák Auta (2006) a také kraťas Burák a Bludička (2006). Produkce se chopil osvědčený Kori Rae, pod jehož vedením vznikly nejen „první Příšerky“, ale také trháky Vzhůru do oblak (2009) a Úžasňákovi (2004).

Co se týče „hereckého obsazení“, v původním znění opět uslyšíme hvězdná jména jako jsou Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray nebo Peter Sohn.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Příšerky s.r.o.(74 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist