Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Těšte se na film podle seriálu Teen Titans Go!



30.07.2018

Znáte akční seriál Mladí Titáni do toho! (Teen Titans Go!)? Populární animák o partičce superhrdinů se dočká filmové podoby. Ta do našich kin vstoupí 4. října 2018.

Foto: Warner Bros. (4x)

Americká animovaná komedie s názvem Teen Titans Go! To the Movies je založena na stejnojmenném superhrdinském týmu komiksového vydavatelství DC Comics a produkována společností Warner Bros. Animation. Scénář mají na svědomí tvůrci série Michael Jelenic a Aaron Horvath, režie se ujali Peter Rida Michail a Horvath. Události filmu časově zapadají do páté série Teen Titans Go!

Jedná se o druhý film založený na televizním seriálu od společnosti Warner Bros. Animation, jenž přichází celých pětadvacet let po prvním filmu Batman a fantom (1993). Zároveň je to první film Cartoon Network, který získal široké divadelní vydání šestnáct let po The Powerpuff Girls Movie (2002).

V originále propůjčili své hlasy hrdinům Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong a Hynden Walch, které známe již ze seriálu. K obsazení se nově připojují Will Arnett a Kristen Bell.

A o čem to bude?

Ocitáme se v Jump City, kam zavítali i mladí Titáni, aby zastavili Balloon Mana. Ten však ani netuší, co jsou zač. Titáni si proto odskočí do rapové skladby, aby se v ní představili, rozptýlili se a zároveň přiměli Ligu spravedlivých (Justice League) k intervenci. Liga Titány kritizuje za to, že jsou dětinští, a poukazuje na skutečnost, že ani nemají vlastní film.

Nelze je tedy brát vážně. Mezitím se na premiéře filmu Batman Again ponižuje Robin, když předpokládá, že bude mít film o sobě, a všichni se mu smějí. Na základě návrhu zbytku týmu Robin usoudí, že k získání filmu o sobě a Titánech potřebuje nejdřív úhlavního nepřítele.

 

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist