Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Světová premiéra 3D verze filmu Příšerky s.r.o. byla přesunuta na prosinec 2012!



26.07.2012

Milovníci filmu Příšerky s.r.o. bude mít předčasné Vánoce! Studio Pixar se totiž rozhodlo potěšit své příznivce ještě před vánočními svátky a ve středu 19. prosince 2012 pustí do oběhu 3D verzi slavného filmu namísto původního data vydání, které bylo stanoveno na 18. leden 2013!

 

Příšerky

Příšerky opět míří mezi nás!

 

Snímek Příšerky s.r.o. (neboli Monsters, Inc.), který režíroval Pete Docter a David Silverman, byl do kin uveden v roce 2001 a po celém světě tehdy vydělal přes půl miliardy dolarů. Nová, resp. 3D verze starého snímku vznikla vlastně jen proto, aby v reklamní kampani podpořila připravovaný prequel Univerzita pro příšerky, který popisuje školní léta hlavních hrdinů Mika a Scullyho. Česká premiéra filmu Univerzita pro příšerky je naplánována až na 20. června 2013.

Dvě studia orientovaná na animované snímky však své konkurenty z Pixaru přece jen předstihnou – Disney plánuje vypustit do světa 3D verzi filmu Hledá se Nemo, která by se na trhu měla objevit už 14. září 2012, zatímco DreamWorks nás oblaží už 18. listopadu 2012 filmem Legendární parta.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Příšerky s.r.o.(74 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist