Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Svět Lega přilákal malé i velké



01.07.2015

Poslední červnový víkend hrozil v pražských Letňanech dopravní kalamitou. Poslední dva dny bylo totiž možné navštívit LEGO Kids Fest, festival pro všechny, kteří si rádi stavějí z Lega, patrně nejpopulárnější stavebnice na světě.

Foto: Newsroom.kidsfest.cz

Děti se mohly na festivalu jednak aktivně zapojit, jednak ale mohly také obdivovat všechny možné a nemožné stavby z populární stavebnice. Děti se zde našly mnoho stolků s miliony kostek, a to z různých edic stavebnice, ze kterých si mohly podle libosti stavět, či dokonce se svými výtvory soutěžit. Na výstavě našly hned několik stanovišť, na kterých získaly za plnění úkolů razítka, která jim v konečném součtu zajistila malý dárek.

Děti se mohly také protáhnout na pódiu, kde se stále něco dělo a děti zde mohly zpívat a tancovat, či se zapojit do skládání. Poutavá byla také výstava staveb z Lega, k vidění byla třeba Eiffelova věž a další známé stavby, či postavy ze Star Wars, které se ostatně v lidské podobě pohybovaly o všude kolem. Na výstavě tak mohly děti trávit dlouhé hodiny a odcházely jen velmi, velmi nerady...

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist