Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Statečná autíčka jsou tady!



11.11.2014

Mají vaše děti rády hrdiny z animovaného seriálu Statečná autíčka? Poprvé na českém trhu je nyní k dostání kolekce knížek, omalovánek, puzzlí  a různých aktivity sešitů plných dobrodružství a her hrdinů z města autíček.

Foto: PRESCO GROUP (2x)

Televizní pořad Statečná autíčka pochází ze Švédska a je určený předškolním dětem od 3 do 7 let. Příběhy milých hrdinů nenásilnou a zábavnou formou učí děti pomoci a toleranci.

Jsou plné zábavy, pozitivního pohledu na život a odpovědí na zvídavé dětské otázky. Děti se dozví, že vzájemná spolupráce pomůže vyřešit i ty nejsložitější problémy a úkoly. Statečná autíčka jsou napsána veselým jazykem a dialogy jsou vytvořeny tak, aby jim děti dobře rozuměly.

 

Představme si nyní některé z mnoha hrdinů a jejich fantastická dobrodružství.

Hasička Hanička pracuje na záchranné stanici a je odbornicí na požáry a bere vážně každý poplach. Je hrdinkou knihy Hanička má volno a leporela Hasička Hanička.

Dalším hrdinou je Vytuněný Harry. Je to známý výtržník, který rád jezdí rychle a zkouší smyky. Je impulsivní a chce vypadat drsně, ale někde v nitru je laskavý a milý. Vaše děti budou milovat Harryho leporelo.

Ve městě Statečných autíček je i jedna milá slečna – motorka Terka. Čilá a rychlá motorka, jejímž největším koníčkem je držet krok se vším, co je právě v módě. Pořád se něčemu hihňá a mluví jazykem ostatních mladých obyvatel městečka. Téměř až přehnaně se stará o svůj vzhled. Nerada se namáhá a také má talent na to, jak se namáhavým věcem vyhnout. Přizná někdy, že se jí líbí Harry? Barevné leporelo s Terkou možná poví více.

A kdo je Pták Pohromák? Je optimistou, neustále pronásledovaným smůlou. Skoro pořád  má něco v sádře a snaží se pomoci všem okolo sebe. Přes veškerou snahu věci často komplikuje a pomotá. Jak dopadne jeho táboření se děti dočtou v knížce Dobrodružné táboření.

 

Knížky a leporela doplňují různé knihy aktivit a omalovánek s doplňovačkami, pexesa, samolepkami
a kvízy. Prostě zábava pro celou rodinu!

Už jste si vybrali toho svého hrdinu z města Statečných autíček? Podívejte se na www.statecna-auticka.cz, kde si můžete všechny tituly zároveň i koupit.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist