Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Soundtrack k filmu Kozí příběh se sýrem vyšel na iTunes!



09.11.2012

Ke stažení jsou i dvě hry k filmu! iKoza prostě vládne! Soundtrack k české animované komedii ve 3D Kozí příběh se sýrem vyšel krátce po premiéře filmu v kinech, CD na pultech obchodů by ale zájemci hledali zbytečně. Album vyšlo pouze v elektronické podobě a na české iTunes je aktuálně na 7. místě v Top 10 mezi Soundtracky.

kozi
Foto: Promo
 

Soundtrack obsahuje 25 stop, v nichž jsou všechny čtyři písničky z filmu, filmová hudba i speciální vokální verze syrečkové role Lucie Vondráčkové. Stáhnout se dají jak jednotlivé skladby, tak celé album. Autorem hudby a písniček je David Solař.

Písně a hudba z Kozího příběhu, kterou lze pár kliky nebo pohyby získat do počítače, tabletu či chytrého telefonu, je v tuto chvíli k dispozici pouze na iTunes.  Brzy ale vyjde i na dalších serverech Amazon nebo Deezer.

Už dříve, souběžně s premiérou 25. října, vyšly na iTunes i dvě oficiální hry k filmu určené především dětem – Veselá Koza a Kozí puzzle. Zatímco soundtrack si mohou stáhnout všichni, hry jsou určené výhradně pro „applisty“, tedy držitele iPhonů, iPodů a iPadů.

Dětské dobrodružství Kozí příběh se sýrem, stejně jako Kozí příběh: Pověsti staré Prahy z roku 2008, se po vzoru Hollywoodu věnuje i výrobě produktů k filmu. Na pultech jsou k dostání plyšové kozy, polštáře nebo dvě knihy a diář.

Soundtrack a hry nejsou prvními kroky prostořeké Kozy na internet. Už v létě se tvůrci rozhodli dát jako jedni z prvních na své stránky možnost LEGÁLNĚ  stáhnout celý film Kozí příběh: Pověsti staré Prahy v HD kvalitě a za cenu, která se pohybuje od „jednoho po tři piva“.

Během premiérového víkendu vidělo Kozí příběh se sýrem 38 000 diváků, po deseti dnech od premiéry má film na svém kontě 52 000 lidí. Film vznikl v koprodukci Art And Animation Studio, Bontonfilmu a České televize. Kozí příběh se sýrem měl v kinech premiéru 25. října 2012 v klasické 2D verzi i ve 3Dééé.

 

Sdělte nám Váš názor:

Související pohádky:

Kozí příběh(57 fanoušků)

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist