Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Slyšíte za okny zvonění rolniček? To přicházejí Vánoce! Potěšte své děti oblíbenými stavebnicemi LEGO®



19.12.2016

Pamatujete si ten pocit, kdy jste se těšili na Štědrý den tolik, že jste ani nemohli dospat? Všichni si přejeme, aby naše děti prožívaly totéž. Ale také moc dobře víme, že Ježíšek potřebuje trochu pomoct. Proto jsme se rozhodli maminkám, tatínkům a dalším pomocníkům přípravu letošních Vánoc usnadnit. Vyberte svým nejmilovanějším některou ze stavebnic LEGO®, které je přenesou do barevného světa stavění. Hra je bude ohromně bavit, ale zároveň rozvíjet jejich kreativitu, jemnou motoriku a mnoho dalších dovedností.

Těší se vaše děti celý rok na to, až konečně přijde čas na dopisy Ježíškovi? Chcete mít jistotu, že s výběrem dárků nešlápnete vedle? Zjistěte od dětí nejtajnější přání prostřednictvím jejich vlastního LEGOSeznamu přání, který najdete na adrese www.LEGO.cz/seznamprani. Tato intuitivní aplikace umožňuje dětem vybrat stavebnice, které by rády našly pod vánočním stromkem. Samy zvládnou seznam vytisknout a poté ho stačí nechat Ježíškovi za oknem.

Přinášíme vám několik vánočních tipů na stavebnice LEGO®, které děti určitě potěší:

Máte doma zvědavého předškoláka, který miluje objevování světa okolo sebe? Pak pro vás máme něco, z čeho bude mít obrovskou radost. Stavebnice LEGO® DUPLO® jsou navržené speciálně pro drobné ručičky malých dětí od 18 měsíců do pěti let. Hra s velkými kostkami rozvíjí jemnou motoriku, ale také představivost, kreativitu a sociální dovednosti. Kostky jsou dvakrát tak velké než klasické kostičky, takže jsou perfektní branou do barevného světa LEGO.

Vezměte svoje děti na Cestu kolem světa (10805). Za dobrodružstvím se mohou vydat lodí i letadlem a na svých výpravách potkají spoustu zvířátek v jejich přirozeném prostředí. Nebo spolu vyrazte na nádraží a vysvětlete si, jak nakoupit lístky do vlaku, se sadou Můj první vláček (10507). Pestrobarevný vlak navíc vydává zvuky! Sada Tvořivá truhla (10817) děti zabaví po celý rok. Na jaře postaví kuřátko, v létě zmrzlinu, na podzim barevný strom a v zimě sněhuláka.

 

Hrají si vaše děti rády na hrdiny, dobrodruhy, vědce nebo průzkumníky? Se stavebnicí LEGO® City si mohou vyzkoušet, jaké to je, zachránit město před aktivní sopkou, požárem nebo organizovaným zločinem. Stavebnice LEGO City jsou ideální volbou pro děti ve věku od 6 do 12 let.

Díky Vězení na ostrově (60130) se vaši malí policisté zapojí do boje se zločinem. Nezapomeňte je varovat před vynalézavými padouchy, kteří se neustále snaží z vězení utéct. Zhlédly se vaše děti spíš v roli neohrožených průzkumníků? Při výpravách se sadou Sopečná základna průzkumníků (60124) mohou učinit převratné objevy.

 

Zažijte ta pravá vesmírná dobrodružství! Se stavebnicemi LEGO® Star Wars™ se za nimi mohou vydat děti už od svých 9 let. Řada zavede fanoušky vzdálené galaxie za jedinečnými dobrodružstvími světa Star Wars. Stačí se jen rozhodnout, na kterou stranu Síly se přidají!

Záchrana hrdinů Odporu je teď zcela na vašich dětech. Bitva na Takodaně (75139) proti Kylovi a stormtrooperům nebude nic lehkého. Pozor na vybuchující stěnu, rozpadající se schodiště a padající strom!

 

V LEGO® NINJAGO™ bojují stateční ninjové proti nebeským pirátům, kteří chtějí ovládnout a zničit jejich říši. Nechte děti, ať se stanou součástí legendárního souboje a pomohou ninjům zachránit jejich magický svět!

Váš malý hrdina se připojí k řádu statečného týmu ninjů a zaútočí na nebeské piráty z hřbetu Zeleného draka NRG (70593) společně s Lloydem, který má pod kontrolou směr letu i dračí útok.

 


Pokud vaši malí géniové hledají nové výzvy pro zdokonalení stavitelských schopností, neváhejte jim pořídit stavebnici LEGO® Technic. Série LEGO Technic je zároveň skvělým dárkem pro fanoušky techniky, kteří odmítají dospět. 

Autentickou repliku Volvo EW 160E (42053) ocení stavitelé pro její víceúčelové pneumatické rameno, natahovací podpěry zvyšující stabilitu, detailní kabinu, sluneční clonu nebo upravitelná zpětná zrcátka.

 

Řada LEGO® NEXO Knights spojuje fyzickou hru s digitálním zážitkem a vtáhne vás do příběhu pěti futuristických rytířů. Pomozte dětem mobilem skenovat do speciální aplikace Silové štíty LEGO NEXO KNIGHTS™, kterém jim pomohou v náročném boji proti Jestrovi a armádě lávových monster.

Království Knighton je pod Jesterovou palbou! Povzbuďte svého malého rytíře do boje proti obávanému Obléhacímu stroji zkázy generála Magmara (70321). Tento stroj 2 v 1 je připravený vznést se ze země a hned nato se změnit v obléhací věž.

 

Mezi stavebnicemi najdete také sady LEGO® Creator 3 v 1, obsahující 3 různé modely vozidel nebo zvířátek v jediné krabici. Tento koncept je ideální pro děti ve věku od 7 do 14 let. Stačí, aby ze začátku postupovaly pro inspiraci podle návodu a potom už jen popustily uzdu své fantazii.

Se stavebnicí Prázdninový karavan (31052) děti pochopí, co je potřeba pro dokonalou dovolenou. Součástí je skládací stolek, kuchyňka i grilovací set. Ale tím prázdniny nekončí. Děti mohou karavan přestavit v letní domek nebo jachtu a vydat se za dalšími zážitky!

 

Představte děti pěti nejlepším kamarádkám Andree, Emmě, Stephanii, Olivii a Mie. Díky stavebnicím LEGO® Friends si zamilují nejen je, ale také městečko Heartlake, do kterého se společně mohou vracet za spoustou nových dobrodružství.

Kamarádky z městečka Heartlake už dlouho touží poznat skvělou zpěvačku Livi osobně. Díky stavebnici Livi a její dům popové hvězdy (41135) budou svému idolu zase o kousek blíž. Jednoho krásného dne je navíc Livi pozve k sobě na návštěvu! Užijí si spoustu legrace a zjistí, že je úplně stejná, jako ony! V Jezdeckém klubu v Heartlake (41126) se zase naučí starat o koně, hřebelcovat je, krmit, trénovat a na konci dlouhého dne mohou relaxovat a pobavit se s přáteli v útulné kavárničce.

 

Mezi stavebnicemi LEGO si každý vybere to, co má nejraději. Hraní s LEGO totiž přináší nekonečné možnosti a otevírá kompletně nový svět plný zábavy.

 

Více produktů najdete na www.LEGO.cz

 
 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist