Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Seznamte se s Mitchellem Hopem, hvězdou nového filmu z produkce Disney Channel Následníci



14.09.2015

Australský herec Mitchell Hope hraje prince Bena v novém fantastickém filmu Následníci od Disney Channel. Chcete se dozvědět něco více o tomto muzikálovém velkofilmu? Mitchell nám vše odhalil v exkluzivním rozhovoru…

 

Ahoj Mitchelle! Musíš být nadšený z blížícího se uvedení Následníků…

Jsem více než nadšený. Jsem všechno v jednom: nervózní, nadšený, vyděšený, dychtivý… Prostě všechno najednou. Nemůžu se dočkat, až budou Následníci venku. Je super být součástí tohoto filmu.

Je role prince Bena v Následnících tvou vysněnou rolí?

Rozhodně. Tohle je rampa, která mě vyzdvihne na další úroveň. Tahle role pro mě hodně mění a znamená velký průlom. Doteď jsem dělal jen nárazovky v Austrálii. Objevil jsem se v krátkých filmech a menších televizních věcech. Ale teď mi byla dána velká příležitost, za kterou jsem velmi vděčný. Nemůžu uvěřit, jaké mám štěstí. Mám z toho opravdu radost.

 

Jak bys popsal svoji postavu v Následnících?

Princ Ben je syn Krásky a Zvířete. Je to milý a laskavý teenager, který má být korunován králem v království zvaném Auradon.

Co bude princ Ben dělat, až bude králem?

Na začátku filmu si princ Ben říká: „Můj otec – Zvíře, byl tím, kdo zemi před lety sjednotil. On byl ten, který vyhostil padouchy na Ostrov Ztracených, což je ostrov, kde jejich zlé magické schopnosti nefungují. Jak ho budu následovat? Budu muset udělat něco vskutku velmi mimořádného.”

Co se princ rozhodne udělat?

Princ Ben má opravdu silný smysl pro spravedlnost a morálku. Ví, že je na Ostrově Ztracených nespravedlnost, takže se to snaží změnit. Říká si: „Na Ostrově Ztracených jsou děti, které se narodily do chudoby, ale neexistuje žádný důvod, proč by tam měly být. Dejme jim šanci na vykoupení. Dejme jim druhou šanci.” Takže pozve děti do Auradonu.

Co ti první proběhlo hlavou, když sis přečetl scénář k Následníkům?

První návrh, který jsem četl, byl velmi vtipný. V té fázi nebyly v příběhu žádné hudební prvky, což se během pár měsíců změnilo. První scénář se mnohem více podobal pohádkové komedii v dramatickém provedení. Ale teď je to spíš akční dobrodružství. V Následnících se toho hodně děje. Film má akci, romantiku, hudbu a dobrodružství. Má prostě všechno!

Jaké to bylo pracovat na filmu s režisérem Kennym Ortegou?

Kenny je úžasný! Stojí za filmovou sérií Muzikál ze střední, takže prostě víte, že pracujete s legendou. Je to velmi zábavný a inteligentní chlapík. Jeho vášnivost je opravdu nakažlivá. Když ho vidíte pracovat, pomyslíte si: „No teda, pojďme do toho. To je skvělý nápad. Pojďme udělat všechno, co říká!”

Tancoval s vámi herci, když jste nacvičovali velká taneční a pěvecká vystoupení pro film?

Tancoval! Na place si dokonce zranil kotník. Ale to ho od tancování s námi neodradilo. Pořád jsme mu říkali: „Kenny, musíš dávat pozor na svůj kotník. Přestaň tancovat.” A on nám jenom odvětil: „Ani náhodou, potřebuju se hýbat. Potřebuji tancovat.”

Jak moc sebevědomý jsi na tanečním parketu?

Prozradím vám tajemství… Než jsem začal pracovat na Následnících, byl jsem opravdu špatným tanečníkem. Vlastně jsem nebyl tanečníkem vůbec! Kenny mi řekl: „Je to dobré. Budeš v pohodě. Jdi do toho a trénuj.” Takže jsem trénoval s Kennym a filmovým choreografem Paulem Beckerem. A teď se umím hýbat!

Jsi prvním, kdo to rozjede na parketu, když jsi někde na párty?

V minulosti bych na párty vždycky stál v rohu místnosti. Vůbec byste mě neviděli tančit. Prostě bych tam tak postával. Teď, když jdu s kamarády někam na párty, tancuju uprostřed mezi všemi. Miluju to!

Jak bys popsal styl prince Bena ve filmu?

Princ Ben ví o módě mnohem více než já. Je to princ, takže jeho oblečení je opravdu královské a sedí mu. Má hodně obleků a konzervativních outfitů. Stará se o sebe a je velmi dobře upravený. Je to takový slušňáček!

Jaké byly první okamžiky natáčení Následníků?

Prvních pár dní jsem byl opravdu nervózní. Pořád jsem nevěděl, co s rukama a koukal jsem na zem. Taky jsem zapomínal text. Byl jsem troska! Kenny si mě vzal stranou a řekl mi: „Hele, jsi tady, protože jsi byl pro tu roli nejlepší. Nejsi tu z jiného důvodu. Nemáš o čem pochybovat. Neboj se. Zvládneš to.”

Jak ses potom cítil?

Jeho slova mi opravdu pomohla. Řekl mi: „Tihle lidé na place jsou na tom stejně jako ty. Oni tě někdy požádají o radu a ty se zase zeptáš jich, když budeš potřebovat.” To pro mě změnilo všechno. Potom už jsem byl v pohodě.

Jsi připraven na slávu, která přichází s velkofilmem, jako jsou Následníci?

Nemám ponětí, jaká bude tahle stránka mé práce. Můžu si to jen představovat. Abych byl upřímný, trochu mě to děsí. Film se bude vysílat za chvíli, ale kdo ví, co bude následovat?

Máš pocit, že prožíváš svoji vlastní pohádku tím, že hraješ v Následnících?

Přesně takový pocit mám! Pořád si myslím, že můj život se mění v moderní pohádku. Jsem jenom dítě z Melbourne. Takže natáčení Následníků pro mě byla bláznivá jízda na horské dráze. Někdy je těžké uvěřit tomu, co se děje. Jsem tak vděčný za tuto příležitost. Nemůžu to přestat říkat. Jsem vděčný Kennymu. Jsem vděčný všem. Nemůžu se dočkat, až ten film všichni uvidí!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist