Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Raubíř Ralf v listopadu ovládne internet i naše kina



06.04.2018

V roce 2012 vstoupila do kin veselá animovaná komedie Raubíř Ralf, která přinesla nevšední příběh o postavách z populárních videoher. Nyní se můžeme těšit na pokračování s názvem Raubíř Ralf a internet, jež k nám dorazí 22. 11. 2018

Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures

 

Nové připojení změní svět!

V druhém díle pestrobarevného dobrodružství opustíme starou známou Litwakovu videohernu a vypravíme se spolu se sympatickým záporákem Ralfem do ohromného a vzrušujícího světa internetu.

Náš hrdina musí s pomocí kamarádky Vanilopky von Šmak podniknout riskantní výpravu po síti a najít náhradní část do videohry Cukrkáry.

Cestou se setká s Webčany, tedy s obyvateli webu, mezi něž patří také internetový podnikatel Yesss. Ten je hlavním algoritmem a duší stránky BuzzzTube.

 

 

Pobaví se nejen děti

Nový film od tvůrců Zootropolis a Ledového království hýří barvami podobně jako jednička, ale snad by mohl tentokrát cílit i na starší publikum. Trailer slibuje řadu vtipných okamžiků.

Film si dělá legraci z uspěchaného světa internetu, online her a dokonce ze známé internetové aukční síně eBay. Trochu odlehčení a humoru oceníme jistě všichni.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist