Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Raubíř Ralf a princezny mají nový trailer!



12.06.2018

O připravovaném filmu Raubíř Ralf a internet, jenž by měl do našich kin dorazit v lednu 2019, jsme vás již informovali. Nyní k němu ale přinášíme nový trailer, který potěší především fanoušky Disneyho roztomilých princezen.

Jak už asi víte, videoherní záporák Ralf a jeho kamarádka Vanilopka se v novém příběhu dostanou na internet. Podniknou riskantní cestu po síti s úmyslem najít náhradní část do Vanilopčiny videohry Cukrkáry. Při té příležitosti poznají spoustu nových tváří a zažijí mnohá dobrodružství.

Zřejmě nejzajímavější novinkou nejčerstvějšího traileru je scéna, kdy Vanilopka při útěku před nepřáteli pronikne mezi Disneyho princezny. Řekněte, že jste nikdy nečekali, že všechny své oblíbené filmové princezny potkáte v jedné místnosti?

 

Nyní máte příležitost! Je tu Belle, Sněhurka, Popelka, Pocahontas, Locika, Merida, Anna s Elsou a mnohé, mnohé další. Pravda, některé dívenky ze starších filmů zde dostaly poněkud modernější vzezření. Tak se na ně určitě přijďte podívat do kina! Nezapomeňte, 10. ledna 2019!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist