Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Prostor 8: Praha má nové místo pro setkávání a osobní rozvoj, kde vám také pohlídají děti



30.11.2017

Prostor 8: Tanec, bojové umění, jóga, přirozený pohyb, divadelní improvizace, seberozvoj, vzdělávání, firemní školení. Místo s obrovským potenciálem otevřelo na začátku září své dveře široké veřejnosti. Velkou část bohatého programu zaměřuje na děti a jejich rodiče, večer dokonce nabízí babysitting. 

 

„Snili jsme o místě, ve kterém by se setkávaly různé aktivity, věkové i společenské kategorie. Kam bychom mohli chodit cvičit, kde by si naše děti mohly hrát, zatímco my se potkáme s přáteli na lekci nebo semináři. A které by také podporovalo alternativní i firemní vzdělávání. Nyní toto místo máme. Díky nejednomu zázraku vznikl Prostor 8, který každý den naplňuje náš záměr. K jeho úplnému dokončení nám chybí jen kousek,“ říká Martin Švihla, majitel Prostoru 8 a lektor osobního rozvoje.

Na 400 metrech čtverečních, ve čtyřech různě velkých sálech je od nového školního roku návštěvníkům nabízen vyvážený prostor pro aktivity, které rozvíjejí všechny složky lidské osobnosti a podporují jednoduchý, přirozený a zdravý život. Tvořen je na míru dětem, teenagerům, dospělým i seniorům.

Na financování vzniku projektu Prostor 8 se kromě manželů Švihlových podílela také komunita soukromých investorů z řad jejich přátel. Nyní chtějí do dokončení projektu zapojit návštěvníky a veřejnost. Pomocí crowdfundingové sbírky na Hithitu chce tým Prostoru 8 dokončit stavební úpravy a vybavení sálů, rozšířit své aktivity o častější hlídání dětí, přednášky, komunitní akce, vzdělávací a společensky odpovědné projekty. Více o kampani Udělejme si Prostor (8) se můžete dočíst na webu: www.hithit.com/prostor8.

 

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist