Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Příšerky z vesmíru přilétly do kin!



18.06.2018

Od 14. června 2018 si můžete zajít do kina na rodinný animovaný film Příšerky z vesmíru. Čeká vás invaze kosmické legrace.

Kdo byl přesvědčený, že ve vesmíru existuje život, měl pravdu. Nedaleko naší planety se prohání mezihvězdný křižník plný mimozemšťanů. Tři kamarádi si na něm naladí teleshopping a zamilují se do speciální masážní matrace za výhodnou cenu. Ne, není to žert! Ta matrace je prostě báječná a oni ji rozhodně musejí mít. Rozhodnou se kvůli ní potají vydat na Zemi. Jsou to ale ťulpasové, kteří vyvádějí hlouposti a namísto hladkého přistání ztroskotají.

Photo © Majestic-Filmverleih,

Příběh však nevypráví jenom o nich. Jeho dalším důležitým hrdinou je samotářský kluk Luis, který díky tátovi vždycky věřil v mimozemskou inteligenci. Když kousek od jeho domu nabourá létající talíř a on potká trojici bláznivých ufonů, hned pochopí, že s nimi zažije spoustu zábavy. Nezbedové Mog, Nag a Wabo se dokážou proměnit, v cokoli chtějí, a s Luisem rozjedou dobrodružství galaktických rozměrů.

 

Krom toho, že potřebují získat vysněnou matraci, si také musejí poradit s ředitelkou internátní školy a samozřejmě dostat se ze Země zpátky domů. Při tom všem by bylo fajn, kdyby za sebou nezanechali moc velkou paseku. Podaří se jim to? Zajděte si s dětmi do kina a uvidíte!

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist