Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Přijďte si užít víkendy plné LEGO® hraní!



03.09.2015

Prázdniny jsou u konce a dětem začíná nový školní rok, který přináší po dvou měsících letních dobrodružství povinnosti a pravidelný režim. Přivítejte nový školní rok pořádnou dávkou hraní – LEGO pro vás připravilo Víkendy plné LEGO® hraní. Na první se můžete těšit 5. a 6. září v Centru Černý Most v Praze, na druhý 3. a 4. října v Olomouci v Galerii Šantovka.

Foto: LEGO® / Ogilvy.com

Pro holky i kluky je připraveno mnoho soutěží s hrdiny jejich oblíbených LEGO® příběhů. V zónách LEGO® Friends – Popstar, LEGO® Elves a LEGO® Ninjago mohou děti sbírat za splnění úkolů razítka a těšit se na malý dárek. Pro děti je připravená také zóna LEGO® Club a na nejmenší stavitele čeká DUPLO®bazének plný kostek.

Fanynky stavebnic LEGO Friends a milovnice hudby určitě nadchne možnost vyzkoušet si, jaké je to být pěveckou hvězdou. Ve fotokoutku na ně totiž čekají speciální rekvizity, díky nimž se během pár minut stanou opravdovou hvězdou. V zóně LEGO Friends – Popstar najdou děti navíc malé pódium, kde se budou moci celý víkend učit taneční choreografii.

Všechny zóny budou pro návštěvníky otevřeny od 10 do 18 hodin. Celým programem provází moderátor a vstup na akci je zdarma. Více na: www.lego.com.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist