Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Pohádka Sedmero krkavců od Alice Nellis dotočena!



29.09.2014

Režisérka Alice Nellis dokončila natáčení zcela nového snímku Sedmero krkavců na motivy pohádky Boženy Němcové. Pohádku uvidíme v kinech příští rok, hlavní roli Bohdanky ztvárnila Martha Issová.

Foto: Facebook / Sedmero krkavců

Pohádka se natáčela na slovenském skanzenu v Zuberci a na jihočeském Zvíkově. Z místa natáčení je dokonce vyhnala povodeň. Přesto mohli po 53 dnech filmaři prohlásit, že mají hotovo.

Nová pohádka prý  nebude tak temná jako předchozí zpracování, své místo zde najde i humor: „Krkavců se bát nemusíte“ vzkazují Alice Nellis spolu s producentkou filmu Ester Honysovou. Na pohádku tedy můžete vzít i malé děti.

 

V hlavní roli odvážné Bohdanky, která chce zlomit zlou kletbu matky, se objeví sympatická Martha Issová, v roli královny pak Sabina Remundová, čarodějnici si zahraje Zuzana Bydžovská. V rolích princů pak Václav Naužil a Lukáš Příkazský.

Pohádku nyní čeká tvorba hudby, která je zde skutečně důležitá: „Hudební stránka se ujme skladatel Michal Novinski. Vzhledem k tomu, že je hlavní představitelka velkou část filmu němá, potřebujeme tato místa doplnit silnou a emocionální hudbou“ upřesňuje Ester Honysová.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist