Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Podívejte se na trailer k pohádce Maleficent s Angelinou Jolie!



24.01.2014

Americký fantasy snímek má v českých kinech premiéru 29. května 2014! V hlavní roli zlomyslné čarodějnice jménem Maleficent se divákům představí hollywoodská hvězda Angelina Jolie.

maleficent
Foto: Walt Disney Pictures
 

Postava zlé víly s rohy na hlavě se poprvé objevila v kreslené klasice Šípková Růženka (v originále Sleeping Beauty) z roku 1959. Maleficent v ní očaruje princeznu strašlivou kletbou a na konci se snaží proměnit jejího nápadníka v draka šlehajícího zelené plameny.

Fantasy pohádka se slavnou herečkou v titulní roli nebude hraným remakem, ale půjde o příběh, který vysvětlí, proč se srdce této ženy proměnilo v kámen a proč kolem sebe začala šířit zkázu. Režie filmu se ujal dvojnásobný držitel Oscara za výpravu k filmům Avatar a Alenka v říši divů Robert Stromberg.

Pohádkový film Maleficent vstoupí do českých kin 29. května 2014, a to rovnou ve formátu 3D. V dalších rolích se objeví India Eisley jako mladá Maleficent, Elle Fanning jako Šípková Růženka, Miranda Richardson jako královna, Sharlto Copley jako král a Brenton Thwaites jako statečný princ.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist