Pohádky Zábava Uživatelé Soutěže

Po hraném Grinchovi přichází nový animovaný!



16.07.2018

Jistě si vzpomenete na Grinche, bláznivého padoucha, který chtěl ukrást Vánoce do sebe zahleděným Kdovíkům. V hraném filmu z roku 2000 ho skvěle ztvárnil Jim Carrey. Snímek můžeme vídat na obrazovkách prakticky každé Vánoce.

Záběr z hraného filmu Grinch, foto: 2000 Universal Studios

Dnes vám ale chceme představit nástupce této rodinné komedie. Je jím připravovaný 3D animovaný film stejného názvu – Grinch (v angličtině známý též jako Dr. Seuss' The Grinch) od společnosti Illumination Entertainment.

Foto: Universal Pictures

Jedná se o již třetí adaptaci příběhu Dr. Seusse How the Grinch Stole Christmas (Jak Grinch ukradl Vánoce) z roku 1957. Režie se ujali Yarrow Cheney a Scott Mosier, scénář napsali Michael LeSieur a Tommy Swerdlow a hlavní postavičku namluvil Benedict Cumberbatch.

O čem vlastně příběh vypráví?

Grinch za asistence svého věrného psa Maxe připravuje plán na zničení Vánoc, zatímco se nicnetušící obyvatelé Kdosic chystají na každoroční oslavu svátků.

Mezitím se malá Cindy snaží najít Santa Clause, aby mu poděkovala za to, že každé Vánoce pomáhá její svobodné matce. Nečekaně při tom zasáhne do Grinchových plánů…

Uvedení filmu se plánuje na 9. listopad 2018 společností Universal Pictures. U nás by měl mít premiéru 8. listopadu t. r.

 

Sdělte nám Váš názor:

Nejnovější články:

Kategorie:
Aktuality

TOPlist